Kalandos utat járt be a jelenleg megyei első osztályban szereplő Fehérgyarmat SC volt játékosa Rus Adrián. 2015 őszén még a megyei élvonalban szereplő játékos néhány nappal ezelőtt felnőtt válogatott meghívót kapott a kezébe.ű

Rus Adrián pályafutása szépen alakul Fotó: facebook

Adrián 2015 nyarán érkezett Fehérgyarmatra, ahol nagyszerűen érezte magát, több akkori csapattársával és edzőjével is mai napig tartja a kapcsolatot. Majd 2016 elején próbajátékra utazott az akkor még Feczkó Tamás által irányított Balmazújváros csapatához, ahol sérülése ellenére is számítottak rá.

Megvolt a feljutás majd az NB I-es tagság. Később a Balmazújváros kiesése után a Puskás Akadémia szerződtette, de kölcsönbe került a magyar vonatkozású Sepsi csapatához Romániába. Behívót kapott a román U21-es válogatottba, akikkel kivívták az idei nyári U21-es Európa bajnokság részvételi jogát. A román csapat az elődöntőben bukott el. Ádi hazatérése után a MOL Fehérvár FC csapatához került, ahol azóta már ismét pályára lépett a magyar élvonalban. Néhány nappal ezelőtt pedig meghívást kapott a román nemzeti csapatba.

M.G.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .