A Buj–GFSE Oros megyei harmadosztályú bajnoki nyitómérkőzésen (2–1) sajnálatos sérülést szenvedett Tilki József, a hazai csapat futballistája.

Tilki József immár túl a nehezén, ami egyértelműen látszik Mester János buji edző társaságában Fotó: tudósítónktól

A Szabolcs csoport első fordulójában rendezett találkozó 37. percében ártalmatlannak tűnő szituációban, becsúszás közben Tilki József olyannyira szerencsétlenül ért földet, hogy jobb keze maga alá fordult – a könyöke kificamodott. A huszonöt esztendős buji játékos ápolása érdekében mentőt hívtak a pályára, jóllehet időbe telt, míg a személyzet megérkezett, majd szakszerű ellátásban részesült.

– Hirtelen történt az egész, rosszul fogtam talajt, ráadásul szerintem ellenfelem is a ráesett a kezemre – taglalta megpróbáltatásait Tilki József. – Erre nem emlékszem pontosan, rövid időre „elment a kép”. Ötven percet kellett várni a mentőre, addig le sem hoztak a pályáról, gyakorlatilag senki nem mert hozzám nyúlni: féltek, ha rosszul fognak meg, még rosszabb lesz. Nem tudtam felállni, nagy szenvedés volt…  Eleinte még nem is fájt annyira, az utolsó félórában viszont elzsibbadt a karom, onnantól örökkévalóságnak tűnt minden perc. A nyíregyházi kórház sürgősségi osztályán nagyon rendesek voltak velem: kaptam egy injekciót, begipszeltek, egy óráig tartott az egész, utána hazaengedtek. Itt szeretném megköszönni Mester János edzőmnek, a játékvezetőnek, hogy segítettek, tartották bennem a lelket, és a mentősöknek az ellátást! Alighanem ki kell hagyjak két hónapot, de már most várom a visszatérést!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .