A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport harmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A beregdaróci, illetve csengersimai csapat is „kihagyta” a legutóbbi fordulót, így újult erővel készülhet a folytatásra Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 3. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Jánkmajtis (2.)–Nagydobos (13.)

Della Sándor, a Jánkmajtis edzője: – Sokat kell még javulnunk, mert a legutóbbi mérkőzésen meglehetősen mérsékelt teljesítményt nyújtottunk. Saját közönségünket ettől jobban ki kell szolgálnunk!

Borza László, a Nagydobos edzője: – Nem mi vagyunk a meccs esélyesei, a pontszerzésnek nagyon tudnék örülni.

Kölcse (7.)–Csengersima (10.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Nincs mese, ezt a meccset otthon feltétlenül hozni kell! Bár lesznek hiányzóink, az Orosziban kapott zakót gyorsan feledtetni akarjuk.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A kölcseiek nagyon bizonyítani akarnak majd, így nyilván nehéz dolgunk lesz, de a győzelem lesz a cél.

Szatmárcseke (14.)–Beregdaróc (9.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Ezen héten kiderül, hol a helyünk ebben a bajnokságban. A nyaraláson lévő játékosokat, remélhetőleg sikerül pótolni és daróci barátaink ellen itthon tudjuk tartani a három pontot.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Leginkább abban bízhatunk, hogy a szatmárcsekeiek eléggé ki lesznek fáradva a szilvalekvár főzés után, és így talán meglephetjük őket. Ha ez az elképzelésünk nem jönne be, akkor viszont muszáj lesz valamit mutatnunk is a pályán, mert különben odakozmálunk.

Tisztaberek (6.)–Csenger (5.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Egy bajnokesélyes ellen mindig nehéz kedvező eredményt elérni, de hazai pályán csak is a győzelem lehet a cél, ellenfelünk sok jóra nem számíthat!

Osváth Sándor, a Csenger edzője: – Szeretnénk megszerezni az első idegenbeli győzelmet.

Vasárnap

Hodász (16.)–Terem (15.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – A lehetőség adott megszerezni az első három pontot, csak rajtunk múlik, mi lesz a végeredmény.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Elhihetik nekem, a vereségek ellenére nincs rossz csapatunk, le a kalappal a fiúk előtt. Hogy mit várok? Lesz, ami lesz…

Nyírcsaholy (4.)–Milota (12.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Jó csapat a Milota, ugyanakkor hazai pályán mindenképp a győzelem megszerzése a célunk. Ehhez viszont sokkal jobb játékra lesz szükségünk, mint a legutóbbi fordulóban. De bízom a fiúkban.

Elek László, a Milota edzője: – Ismét szoros, ki-ki mérkőzés vár ránk. Jó lenne most már pontot vagy pontokat szerezni, mert az eddigi mutatott játékunkban ez bőven benne van. Aztán majd vasárnap kiderül, hogy milyen napot fogunk ki.

Kocsord (3.)–Nábrád (11.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Csak a győzelem elfogadható!

Végh András, a Nábrád edzője: – Az elmúlt hétvégén, sajnos nem sikerült begyűjtenünk mindhárom pontot, ami csalódást keltett mind bennem, illetve a játékosokban egyaránt! Pozitívan tekintünk előre, ettől többre vagyunk képesek. Ahhoz a Kocsordhoz látogatunk, amely mind a két meccsét megnyerte. Tehát a feladat adott, pontot kell szereznünk!

Nyírvasvári (8.)–Vámosoroszi (1.)

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Nagyon jó csapatot fogadunk vasárnap, amely mindkétszer nyert, miközben tizenhat gólt szerzett, ami önmagáért beszél. De még mi is veretlenek vagyunk, és szeretnénk ezt a sorozatot minél tovább kitolni! Nem adjuk könnyen magunkat a nyírvasvári katlanban.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Semmi használható információnk nincsen az aktuális ellenfelünkről, sem arról, milyen erőt képviselnek, miként arról sem, hány férőhelyes a stadionjuk, utóbbi igen fontos. Biztos vagyok benne, hogy meg akarják majd nehezíteni a dolgunkat, de ez így is van rendjén. Ugyanúgy készülünk ahogy eddig, most is nyerni szeretnénk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .