Mint arról hétfőn hírt adtunk, botrányba fulladt, félbeszakadt az Ura–Csengerújfalu megyei harmadosztályú futballmeccs, amelyet a Szamos csoport nyitófordulójában rendeztek.

A csengerújfalui csapatnál is tudják, ez a viselkedés elfogadhatatlan Fotó: internet

Az előzményekről dióhéjban annyit: a második félidő derekán, 1–0-s hazai vezetésnél a játékvezető les miatt érvénytelenítette a vendégek gólját, ami után botrány kerekedett. A Csengerújfalu egyik, második sárga lappal kiállított játékosa megtámadta a bírót, akit fojtogatni kezdett. A pályára benyomuló vendégdrukkerek ugyancsak fenyegetően léptek fel, mire a játékvezető idő előtt lefújta a mérkőzést, majd rendőri segítséget kért. A spori orvosi látleletet vetetett fel, az ügyben pedig feljelentés történt.

Meg nem erősített információnk szerint az ügyben már előállítás is történt.

– Természetesen elnézést kérünk, nagyon sajnáljuk, hogy ideáig fajultak az események, elhatárolódunk az ilyenfajta cselekedetektől – jelezte Puskás Mihály, a nyáron újjáalakult Csengerújfalu egyesületi elnöke. – Sajnos, az adott pillanatban elborult a játékosunk agya, nyilvánvaló, hogy ilyet nem lehet tenni, nem csak a pályán, az életben sem. Hiába kértem a fiúkat a tisztességes viselkedésre, ők ezt meg is ígérték, mégis elszakadt a cérna… Mindenesetre ez intő példa kell legyen a többieknek, egyben megpróbáljuk becsületesen folytatni szereplésünket, elkerülni a hasonló helyzeteket.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .