Pénteken eltemették Lajos Tamást, a Kótaj elleni bajnoki nyitómérkőzés után harminc éves korában elhunyt tiszavasvári futballistát.

A nyitófordulóban rendezett Tiszavasvári–Kótaj meccs örökre emlékezetes marad… Fotó: tudósítónktól

A tragédia megrázta a másodosztályú egyesület valamennyi tagját, nem túlzás azt állítani – a teljes megyei focitársadalmat. A Tiszavasvári második körre rendelt, a Nagykállóval szemben esedékes összecsapását a történtek miatt október 9-re halasztották, az együttes ugyanis még nem állt készen a folytatásra…

– Most mindenkinek nagyon nehéz… – kereste a szavakat Nagy István, a Tiszavasvári edzője. – A múlt hét szerdán edzés lett volna, de senkinek nem volt ereje pályára lépni. Megemlékezést tartottunk, gyertyagyújtással az öltözőben. Nem akarok közhelyeket mondani, a szívünkben gyászolunk, lelkileg mindenkiben nyomott hagyott a tragédia, de menni kell tovább, tudjuk, Tomi is így gondolja. Hétközben két edzés lesz, amire nyilván rá fogja nyomni bélyegét a hiánya okozta szomorúság, megpróbálunk a játékra koncentrálni, ez nyilván nem lesz egyszerű, viszont bármennyire fáj, az élet sem állhat meg.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .