A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a harmadik bajnoki fordulóban hazai pályán fogadta a Tállyát.

Sényő szabadrúgás a Tállya elleni összecsapáson Fotó: tudósítónktól

Mindkét fél az első bajnoki győzelemre hajtott, volt tehát miért csipkedni magukat a főszereplőknek. Benne volt a pakliban, hogy testvérek is „összefuthatnak” a mérkőzés során – így történt. A házigazda együttesben Fenyőfalvi Dávid, a látogaktóknál Fenyőfalvi Csaba is kezdőként kapott lehetőséget. Akárcsak az exsényői Toldi András, aki baktai kitérővel, és megyei első osztályú gólkirályként tért vissza, legalábbis kilencven perc erejéig.

Még jószerivel el sem helyezkedtek a porondon a felek, amikor Fenyőfalvi Csaba máris vezetést szerzett a borsodiaknak. A történtek némiképp megfogták a hazaiakat, ráadásul Kapacina Kevin tizenegyest hibázott, mígnem Szokol Zsolt szépségdíjas fejesével csak sikerült még a szünet előtt kiegyenlíteniük. A folytatásban nagyon nyomott a Sényő, sokáig eredménytelenül, majd a hajrában jött a hidegzuhany: ismét betalált a Tállya. A csattanó viszont ezúttal is a végére maradt: Boros Dávid az utolsó pillanatokban bombagóllal megmentett legalább egy pontit a szabolcsi legénység számára.

NB III.: Keleti csoport, 2. forduló

Sényő-Carnifex–Tállya 2–2 (1–1)

Sényő, 300 néző, v.: Bálint A. Sényő: Gazsi – Szokol, Klepács, Bodó G., Boros D., Fenyőfalvi D., Márton A. (Hadházi D.), Lizák (Fabu M.), Lakatos B., Barcsay M. (Varga J.), Kapacina K. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Szolok Zs., Boros D., illetve Fenyőfalvi Cs., Ondó.

Imrő László: – Ismét egy döntetlen! Sajnos, még büntetőből sem tudunk betalálni! Rengeteg helyzetet dolgozunk ki és hagyunk is ki. Ellenfelünk megmutatta mi a helyzetkihasználás – kettőből kettő. Remélem a következő mérkőzésen nem folytatódik ez a széria. Ettől lényegesen jobban kell koncentrálni elöl!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .