Két iksz után itt az idő, hogy a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata bevasalja első bajnoki győzelmét az őszi idényben. Erre vasárnap (kezdés: 17 óra) a Tállya elleni hazai fellépés kínál esélyt.

Szükség lesz az összefogásra az első sényői győzelem érdekében Fotó: facebook/senyócarnifex

Miközben a szabolcsiak két pontot gereblyéztek össze, a borsodiak csupán egyet az eddig letudott két körben. A vendégek Ózdon végeztek döntetlenre, majd a DEAC ellen elvéreztek ibrányi „albérletükben”. Az aktuális találkozónak némi pikantériát kölcsönöz, hogy a tállyaiak nyári szerzeménye, Toldi András korábban sényői szerepelt, rajta kívül a Fenyőfalvi Csaba, Sárosi Máté, Szegedi Bence trió Nyírbátorból, míg Ohár Román a Balkánytól érkezett.

Nem mellesleg testvérpárharcra is lehetőség nyílik, már, persze, ha a szakvezetők is úgy akarják. Sényői oldalon Fenyőfalvi Dávid, míg az ellenfél soraiban – az említett – Fenyőfalvi Csaba kaphat lehetőséget.

– Már nyakunkon is a következő hazai mérkőzés – elmélkedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – A putnoki fellépéssel kapcsolatban maradt bennünk némi hiányérzet, de most javíthatunk. Biztosak vagyunk abban, hogy ezen a meccsen keményen fognak dolgozni a fiúk és kellőképpen koncentrálni. Hátul szeretnénk ugyanolyan fegyelmezetten és szervezetten védekezni, mint a múlt héten, hiszen egy pillanatra sem szabad kihagyni. Ez esetben nem maradhat el a siker. Amit nem lesz egyszerű megszerezni és amiért nagyon sokat kell majd tenni!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .