A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport második fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A nyitófordulóban rendezett Levelek–Apagy örökrangadó után mindkét csapat már a folytatásra hangol Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 2. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Tiszalök–Bököny

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Őszinte részvétét nyilvánítja a Tiszalöki VSE minden sportolója és tagja Lajos Tamás sporttársunk és barátunk családjának és a Tiszavasvári SE-nek! Nehéz túltenni magunkat a nyitányon történteken, de az élet megy tovább. Csak remélni tudjuk, hogy ezentúl csak az újságban fogjuk látni a játékvezető sporttárs nevét és többet nem kell testközelből átélnünk a „ténykedését”… A második fordulóban is a három pont megszerzése lesz a célunk, valamint az, hogy hazai közönség előtt jó és eredményes játékkal rukkoljunk elő.

Marozsán Mihály, a Bököny edzője: – Minden meccsen győzni szeretnék, ha az ellenfél jobb, elismerjük és gratulálunk. Kerek a labda és gurul, győzzön a jobb csapat.

Vasárnap

Kálmánháza–Rakamaz

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A Rakamaz idén is bajnokesélyes csapat. Jó erőkből áll, amit az első fordulóban aratott fölényes győzelme is jól mutat. Egyértelműen ők a párharc esélyesei, még idegenben is. Más célokért küzdünk. Sajnos, néhány játékosomra nem számíthatok, de az előző meccshez képest lesznek már visszatérőink is. Őszintén szólva a pontszerzés már bravúr lenne, amivel elégedettek is lennénk. A harciasságunkra nagy szükség lesz, de figyelemben és koncentrációban nagyon sokat kell javulnunk. Elsősorban, amit kérek, azt el is várom, hogy a játékos maximálisan be is próbálja tartani – tudásához mérten.

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Jól kezdtünk, készülünk tovább, az ellenfeleket nem lebecsülve ezúttal is nyerni akarunk.

Nyírlugos–Kállósemjén

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Remélem, a múlt heti fiaskót feledtetni tudjuk és a hazai közönség előtt győzelemmel mutatkozunk be.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mindenképpen a három pont megszerzésére hajtunk.

Kótaj–Nyíribrony

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Hazai pályán nem gondolhatunk másra, csak a győzelemre. Céljaink elérése érdekében otthon nem hibázhatunk.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – A Kótaj a nyáron edzőt váltott, illetve sok játékost igazolt, ezek a dolgok hatalmas lendületet adnak egy csapatnak pláne, hogy a bajnokság elején járunk. Úgy gondolom, ettől függetlenül mi fel fogjuk venni a versenyt, és jó meccs lehet belőle!

Kék–Levelek

Fabók István, a Kék edzője: – Egyre jobban hiszek a lapos föld elméletben, mert az előző meccsen a labdáink zöme folyamatosan a vonalon kívül ért célba és én ezt mással nem tudom magyarázni. Az tény, szépen lefőttünk mint a cikória kávé. Olyan kevesen voltunk, hogy még a buszsofőr is játszott. Az biztos, hogy ilyen nem fordulhat elő még egyszer, ennyire szétszórtan, enerváltan nem focizhatunk. A fáradság, kedvetlenség a szervezetben általában a vas hiányára utal, ennek pótlására vasgyűjtést szervezek, egy kisebb összeget pedig gyógysörre fordítok. A hosszú hétvégék a gasztronómiáról és a „kinek jobb a házipálinkája” is című sztoriktól hangos. Csak remélni tudom, hogy ezek a mérkőzés utánra jutnak!

Gebri György, a Levelek játékos-edzője: – Igazából nem ismerjük a jelenlegi ellenfelet, de az óvatosságra ad okot, ha egy csapat 4–0-s hátrány után képes visszajönni a meccsbe, mint azt tette a Kék a bökönyi nyitányon. Ennek ellenére szeretnénk megkezdeni a pontgyűjtést.

(A mérkőzést Újdombrádon rendezik)

Apagy–Geszteréd

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Remélem fejben mindenki toppon lesz! Hazai pályán sok lehetőség nincs, így a három pont megszerzése a cél!

Géczi Péter, a Geszteréd edzője: – A kiállítások és egyéb elfoglaltságok miatt sajnos tartalékosan tudunk kiállni az Apagy ellen, amelyet a bajnokság első négy csapata közé teszek, ezért úgy gondolom, aki ott lesz annak a legjobbját kell nyújtania vasárnap, ha jó eredményt szeretnénk elérni. Szívesen megyek Apagyra, hisz játszottam ott és sok ismerős, barát szerepel az ellenfél soraiban, a jó viszony pedig természetesen a mérkőzés után is megmarad.

Nyírbéltek–Encsencs

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Tisztességesen készülünk a mérkőzésre. Ha csapatom a nyitófordulóban mutatott teljesítményét legalább hetven percig ki tudja „tolni”, akkor megnyerjük a meccset.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Az előző szezonban érdekes meccseket vívtunk a Béltekkel: mindannyiszor sok helyzetünk volt, csak éppen kevés pontot szereztünk, most változtatni szeretnénk az arányokon.

(A mérkőzést Nyírvasvárban rendezik)

A Nagykálló–Tiszavasvári mérkőzés október 9-én játsszák.

Az apagyi Márton István szabadrúgásgólja a jobb felső ficakba a Levelek elleni nyitómeccsen

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..