Egy év szünet után lesz ismét lesz csapat Gávavencsellőn. A bemutatkozás sem lesz akármilyen: az ismét összeverbuvált együttes a másik újonc, a Nyíregyháza Spartacus II. otthonában kezdi bajnoki szereplését a megyei harmadosztály Szabolcs csoportban.

Az újjáalakult gávavencsellői csapat Fotó: tudósítónktól

Vagyis, mindjárt az augusztus 18-án esedékes nyitófellépésen a „mélyvízbe dobják” a gávavencsellőieket, akik a Rakamazról hazatért Koczogh István irányításával indulnak csatába. Ugyanakkor több, még a megye kettős korszakban a csapatot erősítő játékos is bevethető lesz: példának okául Bodnár Sándor, Hengsperger András, ifj. Kőpájer József, Farkas László kapus, Mátyás János és Balázs Krisztián is újfent rendelkezésre áll.

– A szurkolók részéről igény mutatkozott arra, hogy ismét legyen felnőtt futballcsapat Gávavencsellőn, mert az utánpótlásnevelés eddig sem állt le – közölte Kőpájer József, a gávavencsellői egyesület elnöke. – Nem titkolt célunk az is, hogy a futballozó helyi gyerekek is saját településüket képviselhessék a jövőben.  Igen, a Nyíregyháza Spartacus II. ellen kezdünk, ami azt jelenti, egyből a belecsapunk a lecsóba. Ezzel együtt reméljük, az élcsoportban fogunk végezni és bízunk, Berecz János polgármester úr labdarúgás iránti szeretetében, az önkormányzat segítségében.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .