A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság második fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A mándoki győzelemmel zárult vásárosnaményi nyitány után a felek immár „külön úton” járva folytatják szereplésüket Fotó: Plesu Ádám

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 2. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Nagyecsed–Kisvárda II.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Mindenekelőtt részvétünket fejezzük ki Lajos Tamás családjának és a tiszavasvári egyesületnek! Sokat futó, fiatal Kisvárda érkezik, gondolom kiegészülve a „visszajátszókkal”, de leginkább magunkkal foglalkozunk: a héten próbáljuk a fejeket rendbe tenni, ha sikerrel járunk a győzelem sem marad el.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – A hétvégi vereség nagyon fájó volt, ráadásul egy újabb nehéz meccs elé nézünk, amelyen szeretnénk eredményesen szerepelni.

Nyírgyulaj–Tiszakanyár

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nem téveszt meg bennünket az ellenfél hétvégi nagy különbségű veresége, tudjuk, nehéz mérkőzés elé nézünk, de hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – „Szenzációs” szezonkezdet után bízom benne, hogy a folytatás már nem ilyen lesz.

Tarpa–Újfehértó

Márton István, a Tarpa edzője: – Az Újfehértó a rajton bebizonyította, amit eddig is tudtam róla! Mi is jól kezdtünk, biztos vagyok benne, hogy jó iramú meccsre van kilátás, amelyen mindenképpen a győzelem a célunk!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Bravúrosan kezdtük a szezont, így remélem kellő és nem túlzott önbizalommal utazunk el Tarpára, ahol szintén szeretnénk egy jó iramú, magas színvonalú meccset játszani. Tudjuk jól, hogy a hazaiaknál több magasabb osztályt megjárt játékos van és a szezon első hazai meccsén mindent megtesznek, hogy otthon tartsák a három pontot. A héten is készülünk becsülettel, meglátjuk ez mire lesz elég.

Ibrány–Kemecse

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A hétvégén a Kemecse már bizonyította, hogy minél hamarabb felakarja venni a megye első osztály ritmusát, ezt a Nyírgyulaj ellen elért szoros eredmény alátámasztja. Nagyon komolyan vesszük a feladatot és a szezon első hazai mérkőzésén csak is a győzelem igényével lépünk pályára.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Még mindig bosszant a nyitóforduló eredménye, de tanulva a hibáinkból, csak az Ibrány elleni mérkőzésre koncentrálunk. Sokat kell dolgoznunk, hogy az eredménytelen, szimpatikus vesztes szerepet levetkőzzük. Az Ibrányt ismerjük, rendkívül gyors, eredményes futballt játszik, de mi is készülünk.

Vasárnap

Mándok–Mátészalkai MTK

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Helyén kezeljük a nyitányon aratott győzelmünket, viszont hasonló mentalitással kell pályára lépnünk, hogy hazai pályán is sikeresen rajtoljunk.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – A bajnokság egyik esélyeséhez látogatunk, de nem adjuk olcsón a bőrünket, megpróbálunk mindent elkövetni, hogy „pontosan” térjünk haza. Nem kell stresszelni, vesztenivalónk nincs, a körülmények adottak, nekünk annyi a dolgunk, hogy játszunk egy jót.

Fehérgyarmat–Baktalórántháza

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A héten történt tragédiák után minden egyéb másodlagos, viszont futballista akkor tud adózni futballista emlékének, ha megmutatja a sportemberi mivoltát, miközben hálát ad a jó Istennek, hogy egészséges és azt csinálhatja, amit szeret! Mivel a Baktával játszunk, ez számunkra mindig egy kicsit pikáns, amennyiben kiküszöböljük – a tenisznyelven szólva – ki nem kényszerített hibákat, kiköszörülhetjük a múlt heti csorbát.

Kozma József, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Ha ugyanolyan fegyelmezetten tesszük a dolgunkat, mint legutóbb, még akár a győzelem is kisülhet ebből a meccsből.

Balkány–Nyírmeggyes

Mirgai László, a Balkány edzője: – Számunkra az újfehértói meccs után csak egy eredmény elfogadható: a győzelem. Ugyanakkor nem szabad, hogy elaltasson minket a Meggyes nagy különbségű hazai veresége, másfelől teljesen függetlenül az ellenfél kilététől játékosainknak sokkal, de sokkal többet kell nyújtaniuk annál, amit a nyitányon mutattak, mert saját bőrükön tapasztalhatták, ez a megyei első osztály igen is erős bajnokság!

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, tanultunk a hétvégén történtekből! Védekezésünket megpróbáljuk összerakni, hogy még egyszer ilyen hibákból ne kapjunk gólokat, egyben bízunk a tisztes helytállásban.

Nagyhalász–Vásárosnamény

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Az elmúlt években elég „hangos” meccseket játszottunk a Vásárosnaménnyal. A legerősebb láncszemük a kispadon ül, ha sikerül Dudás Zoli gondolatait a pályán lokalizálni, akkor szép napunk lehet: megvalósul az első mondatos burkolt óhaj, megnyerhetjük a meccset és a Tisza sem fog visszafelé folyni…

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – A Mándok után ismét egy olyan csapattal játszunk, amely meghatározó erőnek számít ebben a bajnokságban. A Halásszal kifejezetten jó mérkőzéseket szoktunk vívni, ha pedig játékosaim bebizonyítják, hogy többre képesek a múlt héten látottaknál, akkor bármi kisülhet…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .