A megyei másodosztály Nyírerdő csoport második fordulójának mérkőzéseit játsszák vasárnap.

Nem csak a képen voltak túlerőben a demecseriek a nyitányon, a meccsen sem adtak esélyt a Vajának Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 2. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Vasárnap

Gyulaháza–Demecser

Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője: – Gondolom, hogy a Gyulaháza az elrontott nyitány után ellenünk akar majd javítani, de ha mi ugyanolyan fegyelmezetten, harcosan fogunk játszani, mint a Vaja ellen, akkor bármilyen eredmény születik, gratulálni fogok a srácoknak.

(A mérkőzés 15.30-kor kezdődik, ifi: 13.30)

Tuzsér–Nyírmada

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Bízunk benne, hogy a sérültjeink felépülnek, illetve a nyitányon hiányzó embereket is bevethetjük vasárnap, amikor falunap jóvoltából szép számú közönségre számítunk. És arra is, hogy megszerezzük az első pontjainkat.

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Nehéz sorozatba kezdtünk, mert zsinórban öt meccset játszunk idegenben. Arra törekszünk, hogy javítsunk, a nyitányon nyújtott teljesítményhez képest sokkal többre lesz szükség.

(A mérkőzés 16 órakor kezdődik, ifi: 14.)

Vaja–Berencs FC

Kiss Attila, a Vaja edzője: – Következik a második felvonás, bízom abban, hogy a fiúk kiheverték a demecseri zakót, mert nagyon szeretnénk saját közönségünk előtt javítani.

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Meglepett a Vaja sima veresége a nyitányon, tisztában vagyok azzal, hogy most otthon javítani akar. Mi jól kezdtük a bajnokságot és folytatni szeretnénk a jó szereplést. Kóka Krisztiánnak Besenyő Pista bácsi örökbecsű gondolataival kívánunk sok boldogságot: „Jobb félni, mint megnősülni!”

Ajak–Szabolcsveresmart

Barati István, az Ajak edzője: – Az első mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy terveztük, nagyon sok hibával játszottunk. A következő sem lesz egyszerű, mert a vendégek jól erősítettek. Javulnunk kell!

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nagy árat fizettünk az első győzelemért, három játékosunk megsérült. Ettől függetlenül megpróbálunk idegenben is pontot, pontokat szerezni.

Pátroha–Ópályi

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A második körben ismét egy újonccsapat ellen játszunk, de hazai pályán mindenképpen szeretnék győzni.

Kósa József, az Ópályi edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, annál is inkább, mert a hazaiak idegenbeli győzelemmel kezdtek. Megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Nyírkarász–Dombrád

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Az első forduló nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, bár, ha berúgjuk a helyzeteket, akkor nem lett volna gond, de megyünk tovább. Jani barátomék csapata ellen kell javítani!

Tóth János, a Dombrád edzője: – Bármi is lesz az eredmény, a barátság megmarad. Győzzön a jobb!

Gergelyiugornya–Ladányi TC

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Ugyanúgy készülünk erre a meccsre, mint a nyitófellépésre. Hazai pályán természetesen szeretnénk győzelemmel bemutatkozni, ami csak abban az esetben valósulhat meg, ha ismét odateszi magát a csapat.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A hazai csapat jól erősített, nem csak a játékoskeretet tekintve, hanem szakmailag is. Ezt bebizonyították a nyitófordulóban is, nekünk viszont nem sikerült a rajt, de nagyon szeretnénk eredményesen szerepelni hétvégén és pontot, vagy pontokat rabolni az ugornyai katlanból.

Fényeslitke–Őr

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Az őri csapat továbbra is szállítja a meglepetés-eredményeket, nagyon össze kell szedni magunkat, hogy pariban legyünk vele. Mégis úgy érzem, egy pontra jók lehetünk.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Ha ugyanazzal akarattal és elánnal lépünk pályára Litkén, mint az első fordulóban, akkor lehet keresnivalónk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .