A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport második fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén. Igaz csak hat összecsapást játszanak, kettőt ugyanis elhalasztottak.

A győzelemmel kezdő Kocsord ezúttal a Nagydobost próbálja megfékezni Fotó: facebook/milotase

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 2. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Vámosoroszi–Kölcse

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A szertárosunk megígérte, hogy lesz elég mez, egyenes lesz a vonal és fel lesznek fújva a labdák is! Minden adott lesz egy jó mérkőzéshez, amelyből remélhetőleg mi jövünk ki majd győztesen, Meg is fogunk mindent tenni ennek érdekében a jó erőkből álló Kölcse ellen!

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Orosziban nehéz jó eredményt elérni, de remélem, ezúttal kellemes meglepetésben lesz részünk.

Nábrád–Nyírvasvári

Végh András, a Nábrád edzője: – Az elmúlt hétvégén nem ezt vártam, voltak bizonyos dolgok, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk, és azt nem láttam viszont a pályán! Leendő ellenfelünkről, sajnos semmit nem tudok, ami nem könnyíti meg a helyzetünket. Mindenképpen győzelmet várok hazai környezetben, és bízom benne, hogy ezt a srácok sem gondolják másképpen!

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Megszereztük az első pontunkat, most az a feladat, hogy összeszorított fogakkal folytassuk, bízom a fiúkban, ha kicsit tökösebbek leszünk, akár kedvező eredményt is elérhetünk.

Milota–Jánkmajtis

Elek László, a Milota edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk az egyik legerősebb csapat ellen. Ismét nem mi vagyunk a párharc esélyesei, de, ha a mezőnyben sikerül megismételni legutóbbi játékunkat, illetve a kapu előtt határozottabbak lesznek a támadóink, akkor bármi előfordulhat. Bízom fiatal csapatunk tagjaiban, hogy felnőnek a feladathoz!

Della Sándor, a Jánkmajtis edzője: – Remélem, a múlt héten nyújtott játékunkhoz most nagyobb akarat és jobb teljesítmény párosul.

Vasárnap

Csenger–Hodász

Osváth Sándor, a Csenger elnöke: – Hazai pályán csak a győzelem elfogadható, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy feledtessük a nyitányon történt botlást.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Mindkét csapat hétvégi eredményére alapozva remélem, kiszolgáljuk majd a közönséget és játsszunk egy jó mérkőzést.

Nagydobos–Kocsord

Borza László, a Nagydobos edzője: – A nyáron jelentősen megerősödött a Kocsord, ettől függetlenül hazai pályán mindenkivel szemben győzelemre törekszünk, aztán majd kiderül, mi sül ki ebből…

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Ki merem jelenteni, győzni megyünk Dobosra! Úgy érzem, a fiúk maximálisan odafogják tenni magukat, ezzel probléma nem lesz, emiatt vagyok bizakodó.

Terem–Nyírcsaholy

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Azt mondom, bár kikaptunk a nyitányon, ha úgy állunk hozzá a meccshez, mint a Jánkmajtis ellen, akkor most lesz esélyünk a pontszerzésre.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Nem lesz könnyű mérkőzés, de bízom játékosaimban, hogy ismét mindent meg fognak tenni a siker érdekében és sikerül bezsebelni a három pontot.

A Csengersima–Szatmárcseke mérkőzést augusztus 21-én játsszák. A Tisztaberek–Beregdaróc mérkőzést elhalasztották.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .