Most látszik csak igazán, milyen értékek mentek „veszendőbe” a Nyírbátor NB III-as futballcsapatának széthullásával.

Pálinkás Gergő (középen) négy gólt hintett a berényi színekben a vasárnapi fellépésen Fotó: egrifocimedia

A harmadik vonal Keleti csoportjának második bajnoki fordulójában az exbátori, immár a Jászberényt acélosító Pálinkás Gergő négy gólt vágott a Gyöngyös ellen 6–2-re megnyert idegenbeli összecsapáson! A huszonkét éves csatár huszonkét perc leforgása alatt mesterhármast rámolt be az első félidőben: ráadásul a berényiek első három találatát jegyezve. A 85. percben pedig keretbe foglalta teljesítményét, a negyedik gólját hintve beállítva a végeredményt – miképpen máris vezeti a vonatkozó listát. A Berény pedig a tabellát.

Ugyancsak beköszönt Katona György: az előző időszakban szintén a nyírségi klubot erősítő játékos a Füzesgyarmat egyetlen gólját szerezte, más kérdés, hogy ez csupán sovány vígasz lehet. Új együttese második fellépését is elbukta az aktuális idényben: ezúttal a Cegléd elleni hazai meccset bukták el, míg a nyitányon Jászberényben vérzett el a Gyarmat.

Gelsi László ugyan nem a Nyírbátort szolgálta, de az ő alakítása is ide passzol. Neki éppenséggel a Balkány volt a legutóbbi állomáshelye, momentán viszont már a Tiszaújvárost segíti. Vasárnap például vezetéshez juttatta a borsodiakat, akik nyertek is a Diósgyőr II. otthonban.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..