A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatát azzal „engedtük el” Putnokra, remélhetőleg borsot tör a borsodi házigazda orra alá. A hazaiak ugyan nem hapciztak a lefújás után, jóllehet a szabolcsiak csaknem rájuk hozták a frászt.

Gagyi Sándor, a Sényő kapusa hibátlanul tette dolgát Fotó: facebook/senyócarnifex

Szinte tökéletesen sült a sényői stratégia, csak egy hiányzott – a gól. Az lett volna a boldog végkifejlet. Igaz, a putnokiaknak még annyi esélyük sem volt erre, mint a vendégeknek. A döntetlen (0–0) idegenben nem rossz, ámbár Kapacina Valer kiállítása a 89. percben keresztülhúzta a számításokat, legalábbis őt a következő fellépésen jegelni lesz kénytelen a stáb.

– Talán most mondhatjuk azt, hogy buktunk két pontot Putnokon! – ecsetelte az eseményeket Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a két fordulót követően két megszerzett pontnál tartó együttest. – Tudtuk, hogy ellenfelünk pontrúgásai életveszélyesek, de fegyelmezetten védekeztünk talán három gólszerzési lehetősége volt a hazai csapatnak. Nem rúgtak szögletet, nem volt kapu közeli szabadrúgásuk. Ezzel szemben mi körülbelül tíz szögletet harcoltunk ki, valamint kialakítottunk öt-hat helyzetet, sajnos, nem sikerült bevenni a hazai kaput. Hatékonyan kezdtük a mérkőzést mindkét félidőben, jól és veszélyesen játszottunk. A gond csak az, a helyzetkihasználásunk csapnivaló volt ezen a napon. Mindemellett a meccs pozitívuma, hogy idegenben nem kaptunk gólt. Az még a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a nagy meleg ellenére a mérkőzés iramára nem lehetett panasz. Bizakodásra ad okot, hogy a kispadról érkezők putnoki a mérkőzésen is jól szálltak be és hozzá tudtak tenni a játékhoz!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .