A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a második bajnoki fordulóban Putnokon lépett pályára.

A kék mezes sényői csapat a Putnok otthonában folytatta bajnoki szereplését Fotó: tudósítónktól

Hullámzó, színvonalas játék jellemezte az első félidőt: a legnagyobb helyzet a sényőiek előtt adódott, amikor a16. percben Barcsay Márk négy méterről az üres kapu mellé fejelt. Egyébiránt becsületesen próbálkoztak a felek – a szünetig mindhiába. A második félidőben tovább gyűrték egymást a felek, miközben a vendégek újabb két lehetőséget dolgoztak ki, de a hazai háló érintetlen maradt. Olykor paprikás volt a hangulat, ennek következményeként Kapacina Valert a hajrában kiállították, így emberhátrányban fejezte be a meccset a látogató, amely a helyzetek alapján közelebb állt a győzelemhez.

NB III.: Keleti csoport, 2. forduló

Putnok–Sényő-Carnifex  0–0

Putnok, 300 néző, v.: Jakab Á. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Hadházi D. (Fenyófalvi D.), Kristófi S. (Lizák B.), Szokol Zs., Boros D., Fabu M. (Varga J.), Kapacina K., Barcsay M., Kapacina V. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Kiállítva: Kapcina V. (89. perc)

Imrő László: – Hát ez nem sikerült gólgazdagra! Egygólos mérkőzésnek nézett ki a mai találkozó, talán a nagy helyzeteket tekintve egy picivel közelebb álltunk a győzelemhez. Ugyanakkor a mérkőzés pozitívuma,hogy idegenben nem kaptunk gólt! Amit meg kell még említeni, a nagy meleg ellenére rendkívül jó iramú találkozó volt!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .