A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport első fordulójának mérkőzéseit rendezik vasárnap.

Senki nem szeretne megrogyni a nyitányon Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 1. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Vasárnap

Geszteréd–Nyírbéltek

Géczi Péter, a Geszteréd edzője: – Hazai pályán szeretnénk győzelemmel kezdeni, remélem mindent meg is fogunk tenni ennek érdekében.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Nem túl szerencsés egy újonccsapat otthonában kezdeni a bajnokságot, de ezt dobta a gép. Tovább folytatjuk a csapatépítést, reméljük, több sikerélményünk lesz, mint az előző bajnokságban. Szeretnénk „pontos” kirándulást tenni Geszterédre.

Levelek–Apagy

Gebri György, a Levelek játékos-edzője: – Igazi rangadóval indítjuk a bajnokságot, amelyen a csoport egyik legveszélyesebb csapatát fogadjuk. Fizikálisan van némi hiányérzetünk, de összességében úgy érzem, készen állunk a rajtra. Elsődleges célunk, hogy a szurkolóink az eredménytől függetlenül újra tapsolni tudjanak a csapatnak. Cselónak pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A tavalyi szomszédvári rangadó a Levelek otthonában jól sült el, remélem most is három ponttal térünk haza! Sajnos vannak sérültjeink, akiket nehéz lesz pótolni, de megpróbáljuk!

Bököny–Kék

Marozsán Mihály, a Bököny edzője: – Nagyon nehezen állunk össze, munkahelyi elfoglaltság miatt az edzéslátogatottság nem az igazi. Ettől függetlenül otthon nyerni szeretnénk a nyitányon.

Fabók István, a Kék edzője: – Sikeres kampányt folytattunk és megfelelően lobbiztunk „Pannóniáért,” ugyanis a buszaink futásteljesítménye nem érte el a gyár által előírt értékeket. Na de most már garantált többszáz kilométeres futásteljesítmények várhatóak, így az asszonyok mellett a márkaképviseletek is örülhetnek. A bajnokságra úgy, ahogy felkészültünk, bízom benne, hogy a meccseken elég tökösek leszünk, mint Berki, és hibátlanok, mint Gróf Dávid. Az álmoskönyvek szerint újonccsapat otthonában kezdeni nem épp telitalálat, de szerintem ennek annyi köze van a valósághoz, mint grizzlynek a medvehagymához!

Nyíribrony–Tiszalök

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Úgy gondolom, legfontosabb feladatunkat teljesítettük, hiszen tizenöt játékos maradt az előző évadban szerepelt keretből, hozzájuk érkeztek még öten, miközben fiatalodtunk is. Ettől függetlenül nehéz lesz felülmúlni az elmúlt szezont, de garantáltan mindent megteszünk majd ennek érdekében. Két-három játékosunk bajlódik kisebb sérüléssel, ők kihagyják a hétvégi találkozót, ugyanakkor nem titkolt célunk, győztesen elhagyni a játékteret!

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – A csoportunkban szerintem nincs olyan csapat, amely ugrálva kapkodna egy ibronyi túráért a nyitófordulóban. Ennek ellenére, ha már minket ért ez a megtisztelő feladat, állunk elébe! Tavasszal pokoli nehéz mérkőzést vívtunk, az akkori végeredménnyel ismét elégedett leszek. Azzal tisztában vagyok, hogy megújult csapatunk mire képes, a feladatunk az, hogy ezt ki is hozzuk magunkból minden mérkőzésen. Vasárnap is ennek szellemében fogunk pályára lépni.

Tiszavasvári–Kótaj

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Nyáron sikerült együtt tartani a keretet, így mentálisan erősnek érzem a csapatot, a megacélosított Kótajjal szemben pedig a győzelem elfogadható.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Minden nyitómeccs nagyon nehéz, bárki legyen az ellenfél. Tiszteljük a Tiszavasvárit, de számunkra alapvető célunk, hogy valamennyi mérkőzésen pontot, vagy pontokat szerezzünk.

Kállósemjén–Nagykálló

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Ismerjük az ellenfelet, de mindenképpen szeretnénk megszerezni a három pontot.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Nehéz sorsolást kaptunk! A csapat nagy része becsülettel végigcsinálta a felkészülést, meglátjuk ez mire lesz elég!

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Rakamaz–Nyírlugos

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Egy kicsit megfogyatkoztunk a felkészülés végére… Úgy gondolom, ha sérültjeink felépülnek és a legjobb összeállításban lépünk pályára, akkor jó esélyünk van arra, hogy győzelemmel kezdjünk.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Tisztességes, becsületes helytállás a célunk.

Encsencs–Kálmánháza

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Elkezdődik a szezon, meglátjuk, mire leszünk képesek, mi lesz a befektetett munka hozadéka.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Nincsenek egyszerű mérkőzéseink a bajnokság elején, az első forduló pedig sosem az, főleg nem Encsencsen. Tavaly oda-vissza pofoztuk egymást ellenfelünkkel, igy igen érdekes meccs következik, ahol biztos vagyok benne, hogy a házigazda ismét győzni akar hazai pályán. A sok edzőmérkőzés több hibánkra, gyengeségünkre is felhívta a figyelmet, ugyanakkor az erősségeink is jól látszódtak. Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban összeállt ez a megfiatalodott új társaság, bár bőven van meg min javítanunk. Tiszteljük ellenfelünket, de bátran és nagy akarattal szeretnénk játszani, mert az Encsencsről esetlegesen elhozott minden pont értékes, ami kellő löketet adhat a következő nehéz fellépéseinkhez. Sportszerű, de férfias küzdelemre számítok, aztán győzzön a jobb!

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .