Noha sokan várták, hogy a tiszakóródi futballt lekapcsolják a lélegeztetőgépről, és egy év szünet után talpra álljon, egyelőre maradt a tetszhalott állapot.

Most már biztos, hogy télen is tovább alussza álmát a kóródi pálya Fotó: tudósítónktól

Pedig a Kóród kiharcolta a bennmaradást a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban, mindazonáltal 2018 nyarán, napokkal a bajnoki rajt előtt mégis bedobta a törülközőt.

– Próbálkoztunk, de még nem tudtuk megalakítani az új egyesületet – árulta el Gyulai Zsolt, aki a megszűnésig edzőként irányította a tiszakóródi együttest. – Sajnos, vannak bizonyos személyi és anyagi akadályok, azon dolgozunk, hogy ezt a problémát elhárítsuk, mert jövő nyáron vadonatúj csapattal szeretnénk indulni a megye háromban. Ugyanakkor kell egy stáb, egyedül ez nem megy!  Én hiába akarom, szükségem lenne segítségre: munka mellett egy embernek ez sok. A remény viszont él, igény is mutatkozik arra, hogy legyen ismét futballcsapat, csak éppenséggel, amikor a tettekre kerül a sor, az érintettek egyet mindig hátralépnek…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .