A hétvégi bajnoki rajt előtt alaposan belehúzott a Ladányi TC. A megyei másodosztályú futballcsapat meglehetősen aktív volt az átigazolási fronton: jónéhány új szerzemény érkezett az elmúlt napokban.

Alaposan átalakult a ladányi csapat játékoskerete Fotó: tudósítónktól

A korábban közölt névsor alaposan felduzzadt: három lövőpetri játékos csatlakozott a Nyírerdő-csoportban szereplő együtteshez. A harminc esztendős kapus, a korábban több megyei legénységben is megfordult Fejér Géza a hajdúsági Kaba szolgálatában állt az elmúlt szezonban, a jövőben pedig ő is a mezőladányiakat segíti.

Ugyanakkor Balogh Mózes a Fényeslitke, Horváth Richárd a Tiszabezdéd szerelését cserélte a ladányi dresszre, ráadásul két demecseri futballista is hasonlóképpen cselekedett. Összesen éppen egy csapatnyi, tizenegy új labdarúgóval számolhat a stáb.

Játékosmustra

A Ladányi TC megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Demeter Attila (Szabolcsveresmart), Pécsi Viktor (Kálmánháza)

Érkezett: Deskó László (Gergelyiugornya), Balogh László (Gergelyiugornya), Kertész Milán (Szabolcsveresmart), Fejér Géza (Kaba), Lengyel Roland (Lövőpetri), Dankó Ferenc (Lövőpetri), Kocsis Sándor (Lövőpetri), Balogh Mózes (Fényeslitke), Horváth Márk (Demecser), Balogh Krisztián (Demecser), Horváth Richárd (Tiszabezdéd)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .