Az augusztusi langymelegben nem „fázott” meg a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata. Holott a hazai bajnoki nyitányon a 69. percben még a Debreceni VSC II. vezetett…

Légy üdvözölve! A sényőiek is beköszöntek, mégpedig „pontos” nyitánnyal Fotó: tudósítónktól

Persze, addig sem lazsált a szabolcsi brigád, sőt, az első félidő után speciel jobban állt a szénája: az 1–0-ás előny azonban a második játékrész derekára nem csupán elolvadt, fordított a „kis Loki”. Kapacina Valer lába viszont nem remegett meg a Sényő számára megítélt 11-esnél, a hajrában kicsikart egyenlítést követően pedig a lábakban volt a győztes gól is – ott is maradt, iksz (2–2) lett a vége. Olyan összecsapáson, amelyen izgalomból nem hiány.

– Nehéz eldönteni, hogy szereztünk egyet, vagy buktunk két pontot – lamentált Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral vállvetve irányítja továbbra is az együttest. – Nagy iramot diktáltak a csapatok, de erre készültünk, tudtuk ellenfelünk fizikálisan megfelelően felkészített. Az első félidőben jól fociztunk, több helyzetet kialakítottunk, sajnos ezek rendre kimaradtak. A szünet előtt szerencsés körülmények között megszereztük a vezetést. A folytatásban viszont volt egy negyedórás megingásunk, amit a vendégek jól kihasználták. Hátrányban ismét magunkhoz vettük a kezdeményezést, cserejátékosaink nagyon jól szálltak be. Sőt a végén talán még erőben is jobban bírtuk a Lokinál és két ízben is lezárhattuk volna a mérkőzést. Ez most sajnos, nem sikerült, ugyanakkor szezonkezdésnek nem volt rossz. A mérkőzés pozitívuma a sok helyzet kialakítása és, hogy a fiúknak végig helyén volt a szívük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .