Új idény, új játékosok, új remények. A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata hazai pályán kezdte a bajnokságot, mégpedig a Debreceni VSC II. ellen.

A kék mezes sényői csapat becsülettel próbálkozott a DVSC II. ellen Fotó: tudósítónktól

Az újonc „kis Loki” nem ígérkezett piskóta ellenfélnek, elvégre több, az élvonalbeli klub keretéhez tartozó játékost is bevetett. Így nem volt meglepő, hogy színvonalas előadást produkáltak a felek: az első félidőben a hazaiak többet kezdeményeztek, lehetőségeiket azonban sorra elpuskázták, mígnem a szünet előtti pillanatokban csak sikerült begyömöszölni a vezetést jelentő gólt – némi vendégsegédlettel. Boros Dávid beadásába ugyanis a debreceni Molnár Máté olyannyira balszerencsés mozdulattal „nyúlt bele”, hogy a labda saját kapujában landolt. Azt azért tegyük hozzá, az addig látottak alapján ez a gól „járt” a házigazdának.

A második játékrészben derült égből villámcsapásként érkezett a vendégek egyenlítő találata, méghozzá egy távoli mutatós bombával. Sőt, kisvártatva borúsabb lett a kép: egy megítélt 11-est értékesítve fordított a DVSC II. De még nem volt vége: Kapacina Valer ugyancsak büntetőből egalizált, a hajrában pedig egymást érték a sényői helyzetek, de a győztes gólt már nem sikerült bepréselni ezen a nagyszerű összecsapáson.

NB III.: Keleti csoport, 1. forduló

Sényő-Carnifex–Debreceni VSC II. 2–2 (1–0)

Sényő, 500 néző, v.: Kátai G. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Hadházi D., Kristófi S. (Lizák B.), Szokol Zs., Boros D., Fabu M. (Márton A.), Kapacina K., Barcsay M., Kapacina V. (Lakatos L.). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Molnár M. (öngól), Kapacina V. (11-esből), illetve Tonhaizer, Csősz R. (11-esből)

Imrő László: – Nehéz mit mondani! Szezonkezdésnek nem rossz, de az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidőben viszont vesztett állásból jöttünk vissza, ami azért az bizakodásra ad okot, mert közben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki – ezek a következő mérkőzéseken be fognak menni. Jól játszottak a fiúk, dicséret illeti őket! Gratulálok a vendégcsapat fiatal játékosainak, remekül helytálltak.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .