A vak is láthatja, hogy a megyei első osztályú csapatok egyre bátrabban „nyúlnak” a fiatalokhoz. Legalábbis a nyári átigazolási trend azt mutatja, hogy több még tinikorú futballista kerülhet bevetésre.

A tiszakanyári újoncok négy fős különítménye Fotó: tudósítónktól

A Tiszakanyár is beállt ebbe a sorba. Csáki Róbert együttesének nyári szerzeményei kivétel nélkül illeszkednek eme vonulatba: Bacsó Attila húsz, Ujj Krisztián huszonegy, Révész Dávid tizenkilenc éves. És a legújabb igazolás még náluk is ifjabb. Koszta Zoltán a Várda Labdarúgó Akadémia tizenhét esztendős középpályása ugyanis szintén a Kanyárban folytatja.

Szóval jelentős a fiatal játékosok kontingense a csapatnál, amelyre vasárnap Magyar Kupa-fellépés vár az immár „osztálytárs” Újfehértó otthonában a küzdelemsorozat megyei selejtezőjének nyitókörében.

Játékosmustra

A Tiszakanyár megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Matisz Márton (Pálháza), Csáki Péter (Cigánd), Timkó Zsolt (Cigánd), Dobrai Dénes (Ajak)

Érkezett: Bacsó Attila (Gyulaháza), Ujj Krisztián (Nyírkarász), Révész Dávid (Kisvárda II.), Koszta Zoltán (Várda Labdarúgó Akadémia)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .