A nyírkarásziak számára szó szerint viharos volt a nyár. A futballegylet előbb a megyei első osztályú indulásra mondott nemet – nem kis dilemma után. Majd jött az igazi csapás: június végén hurrikán erejű fergeteg pusztított mindent a település – no meg a pályán.

A viharkár a múlté: a pálya és a csapat is rendben van Nyírkarászban Fotó: tudósítónktól

De! Mindezt kiheverte Karász, no meg az együttes. Az a gárda, amelytől többen távoztak a megye kettes bajnoki cím megszerzése után, így jó szokás szerint hamar földet kezdtek dobálni rá… Tóth Tibor edző azonban gatyába rázta a dolgokat, hat új igazolással üzent: a csapattal továbbra is számolni kell!

Mert minden viharon át, él a Nyírkarász. Sőt, a friss szerzemények névsora arról tanúskodik, a Tóth-legénység továbbra is meghatározó lesz a Nyírerdő-csoportban.

Játékosmustra

A Nyírkarász megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Bandor József (Szabolcsveresmart), Papp Miklós (Petneháza), Juhász Jácint (Nyírmada), Liptai Dániel (abbahagyta), Ujj Krisztián (Tiszakanyár), Jávor Pál (Vaja)

Érkezett: Deák Béla (Beregdaróc), Horváth Gergő (Nagykálló), Baksa Zoltán (Cigánd), Csehil Ádám (Vásárosnamény), Szarvas László (Döge), Csaholci Roland (Petneháza)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .