Jobb későn, mint soha! Alighanem a bökönyiek így élték meg, hogy felkérésre magasabb osztályba dobbanthatnak – a megye kettőben mutathatják meg: nem lógnak ki a sorból!

A bökönyi csapat, amely feljebb léphet – igaz, a keret időközben némileg módosult Fotó: facebook

Alig több, mint egy hete vált betonbiztossá, hogy a harmadosztály Szabolcs csoportjának második helyén végzett együttes szintet léphet. Az eséllyel pedig élni kíván a Bököny, mármint megkapaszkodni a „második vonal” Pannónia Zrt. csoportban.

Ehhez három új szerzemény nyújthat segítséget: a felettébb aktív téglási vonal jótékony hatásaként a középpályás Bánfi Csaba, illetve a hátvád Nagy Antal érkezett a hajdúsági egylettől. A trió harmadik tagja a kapus, Juhász János.

– Régi vágyunk valósult meg azzal, hogy a megye kettőben indulhatunk – taglalta Marozsán Mihály, a Bököny edzője. – Természetesen örülünk, hogy szerencsésen alakult számunkra ez a történet, bár kicsit későn jött a lehetőség, így megcsúsztunk az átigazolásokkal. De a lényeg, hogy szerepelhetünk ebben a bajnokságban, a legfőbb célunk pedig a bennmaradás kiharcolása, mert tisztában vagyunk vele, az első év újoncként nagyon nehéznek ígérkezik.

Játékosmustra

A Bököny megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Nagy Márkó Norbert (Geszteréd), Kapusi János (Téglás), Dobrán Tibor (Téglás)

Érkezett: Bánfi Csaba (Téglás), Nagy Antal (Téglás), Juhász János (Nagykálló)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .