A fiataloké (is) a pálya Kemecsén! A megyei első osztályú futballcsapat három titán bevetésével operálhat a következő bajnoki idényben.

A kemecsei újoncok bevetésre várnak – a képről hiányzik Varga Balázs Fotó: Hokk Ádám

A debreceni nevelésű, tizennyolc éves Varga Balázs a Főnix Gold Székesfehérvártól érkezett. A tizenkilenc esztendős irányító, Bakó Tamás, miként az ugyanennyi idős, támadóként harcba dobható Listván Dominik egyaránt a Bozsik Akadémiától igazol az újonc együtteshez.

Emígyen hat főre duzzadt a nyári szerzemények névsora, és elképzelhető, hogy még egy fiatal csatlakozik még a Kemecséhez.

Játékosmustra

A Kemecse megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Karkusz Anasztáz (Nyírbátor), Kovács István (Nyírbátor), Lukács Gábor (Kótaj), Szathmári Sándor (sérülés miatt), Szűcs Ferenc (Nyíregyháza Spartacus II.), Tudja Dávid (Nyíregyháza Spartacus II.), Petics György (Újfehértó),

Érkezett: Ruska Tamás (Sényő-Carnifex), Tóth Tamás (Vásárosnamény), Nagy Dávid (Vásárosnamény), Listván Dominik (Bozsik Akadémia), Bakó Tamás (Bozsik Akadémia), Varga Balázs (Főnix Gold Székesfehérvár)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .