Újabb két játékos áll hadrendbe a Jánkmajtisnál. A megyei másodosztályú futballcsapat immár négy friss szerzeménnyel soraiban melegít az egyébként is forrónak ígérkező augusztusi bajnoki nyitányra.

A zöld mezes jánkmajtisi csapat vasárnap az Ujj János-emléktorna döntőjében lépett pályára a Vásárosnamény ellen Fotó: Tukacs Nikoletta

Miként azt korábban megszellőztettük, a Németországból hazatért Pálvölgyi Balázs volt az első, aki befutott a Kelet-Magyarország csoport nem is annyira titkos favoritjához. A szatmárcsekei Banga Balázs érkezése sem számít újdonságnak, az viszont már igen, hogy testvére, a támadó középpályás Banga József is az együttes játékosává avanzsált.

Időközben a tizenkilenc esztendős védekező középpályás, a kettős állampolgársággal rendelkező Lakatos Tibor is elkötelezte magát a Jánkmajtishoz. Sőt, tovább erősödhet a keret a 2017-ben, a megye hármas bajnoki cím begyűjtésekor száznyolc találattal gólkirályi címet szerzett Balás Gergő csatlakozásával. A csatár sarokműtét miatt a teljes előző szezont kihagyta, de elképzelhető, hogy ősszel őt is csatasorba tudják szólítani…

Játékosmustra

A Jánkmajtis megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Mikulka László (Milota), Imre Márk (Fehérgyarmat)

Érkezett: Pálvölgyi Balázs (BSK Olympia Neugablonz), Banga Balázs (Szatmárcseke), Banga József (Fehérgyarmat), Lakatos Tibor (Daróc)

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .