A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a hétvégén kisebbfajta megyejárásra vállalkozott: szombaton Fehérgyarmaton, vasárnap Mándokon lépett pályára.

Vasárnap délelőtti csendélet: kezdődik a Mándok–Sényő edzőmeccs Fotó: tudósítónktól

Mint arról hírt adtunk, Gyarmaton biztosan nyert az együttes, mindazonáltal utóbbi meccs tűnt rázósabbnak, már, ha elsüthető eme jelző egy edzőmeccs kapcsán… Ugyanakkor tény, a Mándok mindkét eddigi előkészületi mérkőzésén egyaránt nyolc gólt hintett megyei első osztályú ellenfeleinek, így sokan várták érdeklődve, mire lesz képes a harmadik vonalbeli együttessel szemben.

Nos, a sényőiek – mondhatni – érvényesítették az osztálykülönbséget, így a bajnoki főpróba jól sült el. Egy hét múlva, a DVSC II. ellen már tétmeccset játszik a csapat, kezdődik az idény.

Edzőmeccs

Mándok–Sényő-Carnifex 1–4 (1–3)

Sényő: Gazsi – Bodó G. (Fenyófalvi D.), Boros D. (Márton A.), Szokol, Klepács, Kapacina K., Barcsay, Kristófi (Lizák), Kapacina V. (Lakatos L.), Fabu M. (Varga J.), Hadházi.

Gól: Vezdel I., illetve Kristófi, Barcsay, Kapacina V., Lizák.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .