Az, hogy a Sényő-Carnifextől távozó Bernáth Martinra jónéhány együttes „rámozdul” olyan biztos volt, mint a huzat. Arra viszont, hogy a döntést követő félórán belül nyolc csapat csapott volna rá le, nos ez már a meglepetés erejével hatott az érintettre.

Bernáth Martin immár az Ibrányt erősíti Fotó: tudósítónktól

Tény és való, a huszonegy éves védő már jelentős tapasztalattal bír, elvégre az utóbbi három szezonban egyaránt az NB III-ban edződött. Előbb a Nyírbátor, tavasszal pedig a Sényő kötelékében szerepelt. Szóval nyilvánvaló volt, hogy átigazolási időszak hajrájában egy ilyen képességű játékosra gyakorlatilag „rávetődik” minden olyan gárda, amely nem a langyos vízben kíván evickélni.

De a lényeg! Bernáth Martin számára az Ibrány bizonyult nyerőnek, a megyei első osztályú egyesülettel jutott egyezségre.

– Szeretném megköszönni a nagyfokú érdeklődést, és persze, örülök annak, hogy ilyen sok csapat figyelmét felkeltettem, ez rendkívül jól esett – fogalmazott Bernáth Martin. – Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzőjét, illetve Kozma Attilát, a Bakta elnökét külön kiemelném, amiért nem csak szakmai szempontból, hanem ahogy emberi oldalról is megközelítették ezt a hirtelen jött szituációt. Az Ibrány elsők között keresett meg, sikerült hamar megállapodnunk, így olyan helyre kerülök, ahol remélem, tudok segíteni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .