A Sényő-Carnifex NB III-as együttese folytatta portyázását, ezúttal a pallagi fociakadémia bázisán lépett pályára. A szerdai edzőmeccsen az élvonalban szereplő Debreceni VSC vegyescsapata volt az ellenfél.

A DVSC pllagi bázisán játszott a sényői együttes Fotó: tudósítónktól

A Loki ugyebár érintett a nemzetközi kupaszíntéren, csütörtökön az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában az olasz Torino vendégeként folytatja szereplését. Mindazonáltal a debreceni keret itthon maradt játékosaiból, illetve a klub egyéb csapataiból verbuvált gárdával vívott összecsapás is hasznos felmérőnek ígérkezett a harmadik vonal rohamosan közelgő nyitánya előtt.

Az első félidőben sajnálatos sérülés történt: az egyik debreceni játékosnak egy ütközést követően csúnyán felszakadt a tenyere, amit össze kellett varrni. A sényőiek jobbulást kívánnak az ellenfél labdarúgójának!

Edzőmeccs

Debreceni VSC II.–Sényő-Carnifex 2–0 (0–0)

Sényő: Gagyi – Boros D., Bodó G., Szokol (Fabu M.), Hadházi (Márton A.), Lakatos L. (Klepács), Fenyőfalvi D., Barcsay, Varga J. (Kapacina V.), Lizák (Kapacina K.), Kristófi.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .