A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatának vezetősége kedden két játékos kölcsönadásáról döntött, aminek időtartama megállapodás kérdése.

Alighanem Ács Ádám sem lesz sokáig csapat nélkül… Fotó: tudósítónktól

A huszonkét esztendős középpályás, Ács Ádám, és a huszonegy éves védő, Bernáth Martin távozása tehát ideiglenesnek tekinthető, leginkább a több játéklehetőség reményében folytatják máshol.  Ismerve képességeiket biztosra vehető: ajánlatban nem lesz hiány, sőt, információnk szerint jónéhány egyesület máris bejelentkezett a két futballistáért…

– A többieknek, akik maradtak, bizonyítaniuk kell, hogy érdemesek a bizalomra és esetükben jól döntött a szakmai stáb – nyilatkozta a történtek kapcsán Pehely Zoltán, sényői polgármester, vezetőségi tag. – A keretet télen fogjuk véglegesíteni, hozzáteszem, felnőttekkel készülő Anda Szilárdért is jelentős érdeklődés mutatkozik, valószínűleg őt is kölcsön adjuk az őszi szezonra.

Játékosmustra

A Sényő NB III-as csapatának nyári változásai

Távozott: Lakatos Bence (Tarpa), Prakonkham Ádám (Mándok), Lukács Bence (Tokaj), Ruska Tamás (Kemecse), Szabó Zoltán (Kótaj), Ács Ádám (?), Bernáth Martin (?)

Érkezett: Boros Dávid (Nyírbátor), Gazsi Tamás (Cigánd), Varga József (Diósgyőr II.), Fenyőfalvi Dávid (Diósgyőr II.), Szokol Zsolt (United Zürich)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .