Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság Versenybizottsága hétfő délután elkészítette a Magyar Kupa 2019/20-as szezon megyei selejtezőjének a sorsolását.

Megkezdődik s kupacsatározás Fotó: Csutkai Csaba

Mint ismert, megyénkből 20 egyesület adta be nevezését a 2019-2020-as kupasorozatra. Mivel megyénk három együttest adhat fel az országos főtáblára, így a versenybizottság a tavalyi kupasorozatban legtovább jutó négy csapatot – Balkány, Ibrány, Mándok, Rakamaz – kiemelte majd a másik 16 csapatot nyílt sorsolással a résztvevő csapatvezetők segítségével nyolc párba sorsolta.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, hosszabbítás nincs, a továbbjutás a büntető pontról végzett rúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint.

A második forduló nyílt sorsolását augusztus 5-én 14 órakor tarja meg a megyei igazgatóság. A második körbe az első fordulóból továbbjutó csapatok mellett a négy kiemelt együttes is érdekelt lesz.

Magyar Kupa, megyei selejtező, 1. forduló

Augusztus 3-4, kezdés: 17 óra

Mátészalkai MTK–Kemecse SE, Ópályi KSE–Tarpa SC, Fehérgyarmat SC–Vásárosnamény SE, Gyulaháza KSE–Baktalórántháza VSE, Nyíribrony SE–Nyírmeggyes SK, Nagyecsed RSE–Nyírgyulaj KSE, Újfehértó SE–Tiszakanyár SE, Csenger FC–Nagyhalászi SE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .