Bemutatkozott a gyakorlatilag „újjáépített” csengeri futballcsapat, amely a kiesést követően immár a megyei másodosztályban próbál domborítani. Szó se róla, nagy fába vágták a fejszéjüket…

Boros Károly és az átszervezett csapat is túl van a debütáláson Fotó: tudósítónktól

Mégpedig átalakult stábbal. Ahogy korábban hírül adtuk Osváth Sándor egyesületi elnökként, Boros Károly pedig edzőként tölti be a legfontosabb tisztségeket. Játékosfronton is meglehetősen mozgalmas volt az elmúlt időszak: seregnyien távoztak, ugyanakkor a friss igazolások is ígéretesnek tűnnek. A Vásárosnaményból érkezett Nagy Miklós például igazán harcedzett futballista, miként a csatár Dávid Róbert góljai is repíthetik a csengeri csapatot.

A szatmáriak szerdán tudták le az első nyári edzőmeccset, amelyen 7–1-re győzték le az ugyancsak a Kelet-Magyarországban szereplő Csengersimát, amellyel a bajnokságban is találkoznak, majd szombaton a Mátészalka otthonában 2–1-re kikaptak.

Játékosmustra

A Csenger megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Juhász Sándor (Szatmárcseke), Pálfi István (Hodász), Pankotai István (Koroncó), Bodó Richárd (Tisztaberek), Balogh Tibor (Gergelyiugornya), Lázin Botond (?), Varga Máté (?), Kövesligeti László (Kölcse), Simó Csongor (Gyöngyös), Srjuba Vitalij (Balkány)

Érkezett: Nagy Miklós (Vásárosnamény), Dávid Róbert (Mándok), Almási János (Nyírmeggyes), Rápolti Róbert (Pusztadaróc), Garda Péter (Tisztaberek), Zsiga Zsolt (újrakezdte)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .