A Real TA-TE nyerte a 8. Sóstó-Gyógyfürdő Zrt.–Nyíregyházi Sportcentrum Strandfoci Fesztivált, ugyanakkor hatalmas elismerés illeti az ezüstérmes Standox Juniors csapatát is, amely családi programnak szánta az indulást.

Az ezüstérmes Standox Juniors csapata Fotó: magánarchívum

Az együttesben a nagy öregek – Bernáth Zoltán, Balogh Gyula, Lukács István, Borbás Róbert, Homann Richárd, Ádámszki Róbert, Kóka Róbert és Márton István – mellett nemcsak pályára lépett, de több gólt szerzett Homann Patrik, Lukács Edvin, Ádámszki Milán és Márton Ákos is, akik édesapjuktól örökölték a labdarúgás szeretetét. Azoknak, akik szeretik a focit, azt üzenheti a csapat szereplése, hogy van remény, lesz kiben bízni, kinek szurkolni, néhány év múlva is!

A fiataloknak hasonló, és talán még nagyobb sikereket kívánunk, mint szüleiknek! A Standox Juniors gratulál a tornagyőztesnek, és köszönetét fejezi ki a szervezőknek. Külön köszöni a csapatoknak a sportszerű játékot, és köszöni a lelkes szurkolást, főképpen Balogh Jázminnak és Borbás Viktóriának! Mindemellett süvegelendő, hogy Ádámszki Róbert, a megye Ádója, kapusként is csúcsra járt, ő hozta el a torna kapusa címet!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .