Aki bújt, aki nem, megyek! Mégpedig haza, ami a buji futballcsapat esetében nem kevesebbet jelent, minthogy ismét saját – immár felújított – katlanjában taposhatja a gyepet.

Légy üdvözölve, újra otthon: hazatér a buji csapat Fotó: facebook/bujse

A megyei harmadosztályú egylet egy évig nélkülözni volt kénytelen a hazai pálya előnyét: ősszel végig idegenben játszott, tavasszal pedig a gávavencsellői „albérletben” fogadta az ellenfeleket.

– Köszöntettel tartozunk a gávavencsellőieknek, Berecz János polgármester úrnak, Kőpájer Józsefnek, Irénke néninek és a pályamunkásoknak, akik lehetővé tették, hogy ott játszhattunk – tolmácsolta az egyesület üzenetét Mester János, a Buj edzője-elnöke. – Augusztusban már valóban otthon érezhetjük magunkat, hazai pályán játszhatjuk a bajnoki meccseket.

Ami az ilyentájt elkerülhetetlen témát illeti: a keret gávavencsellői tagjai – egy kivétellel – távoztak, vagy éppenséggel hazaigazoltak. De még lehetnek változások a bajnoki nyitányig… Ugyanakkor a következő szezonban először indít U16-os csapatot a Buj, amelynek „kemény magját” helyi fiatalok alkotják. A csapat gerincét a tavaly U14-es bajnokságban ezüstérmet szerzett társaság adja.

A Buj vasárnap (18 óra) hazai pályán játssza második edzőmérkőzését, az ellenfél a Gávavencsellő lesz.

Játékosmustra

A Buj megyei harmadosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Veres Ferenc (Rakamaz U19), Szilágyi Dávid (Gávavencsellő), Páll István (Gávavencsellő), Balázs Krisztián (Gávavencsellő)

Érkezett: Tóth István (Sényő U19), Nagy Sándor (Téglás)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..