Egyelőre egyenlő az állás. Mármint, ami az új és távozó játékosok számát illeti a Gergelyiugornyánál. Öt ide, öt oda – a megyei másodosztályú futballcsapatnál momentán ez az ábra.

Van élet a gergelyiugornyai kispadon is… Fotó: tudósítónktól

Fél év elteltével Csengerből visszatért a rutinos védő, Balogh Tibor, míg Tarpáról mindjárt ketten érkeztek – nevezetesen az Oszicsanszki ikrek. A kapus Szűcs András hosszabb kihagyást követően választotta a Nyírerdő csoportban szereplő együttest, amely még egy hálóőrt kíván igazolni.

Ugyanakkor a távozók közül ketten is a bajnoki rivális mezőladányi gárda színeiben folytatják, vagyis ők már ellenfélként randevúznak majd a pályán korábbi csapattársaikkal.

Játékosmustra

A Gergelyiugornya megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Ducsi Bence (Varsány Unió), Járomcsák Gergő (Varsány Unió), Deskó László (Ladányi TC), Balogh László (Ladányi TC), Udvarhelyi Zoltán (Vásárosnamény)

Érkezett: Danku Attila (Beregdaróc), Balogh Tibor (Csenger), Oszicsanszki Dávid (Tarpa), Oszicsanszki György (Tarpa), Szűcs András (újrakezdte)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .