Toldi András számára a megyei gólkirályi cím menetlevél volt az osztályváltásra. A huszonhárom éves futballista az NB III-ban – a Tállya színeiben folytatja!

Toldi András szintet lép, a Tállyában bizonyíthat Fotó: tudósítónktól

Egy évvel azután, hogy a harmadik vonalba éppen feljutott Sényő-Carnifextől távozott, Toldi Andrásnak megadatik a lehetőség, hogy mégiscsak megmutathatja magát az enbé háromban. Mindez aligha jöhetett volna létre az elmúlt szezonban nyújtott fenomenális teljesítmény nélkül: a csatár Baktalórántházára igazolva harminchét gólt termelt. Főként tavasszal villantott, amikor huszonhétszer volt eredményes.

Noha nem verték nagy dobra, mindazonáltal Toldi András már egy ideje a Tállyával készült, a felek pedig megállapodtak a közös folytatásban. Mint ismert, a borsodi klub felkérésre „maradt vissza” az NB III-ban, adott tehát az esély, hogy a játékos, illetve a csapat bebizonyítsa – helye van ebben a bajnokságban!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..