Bár még közel sem zárt bazár, a nyári átigazolási időszak még tartogathat meglepetéseket, annyi szent: a megyei első osztályú csapatok közül szinte biztosan a Balkány volt a legaktívabb a játékospiacon.

A szinte teljesen átalakult balkányi együttes is javában készül a bajnoki folytatásra Fotó: tudósítónktól

Mindezt a kényszer szülte, mivel több, mint egy csapatnyi futballista cuccolt ki az öltözőből. Köztük jónéhány korábbi frontember, igaz, az érkezési oldalon is bőséges a lista. Sőt, nem akármilyen játékosmúlttal rendelkező labdarúgók csatlakoztak, elég talán csak Belényesi Miklós nevét megpendíteni. A harminchat éves csatár jelentős élvonalbeli tapasztalattal bír: szerepelt a Debrecen, a Dunaújváros, a Diósgyőr, a Nyíregyháza Spartacus, a Szolnok, a Balmazújváros színeiben, legutóbb az NB III-as Cigánd alkalmazásában állt.

Ugyancsak a cigándi vonalat képviseli a huszonkilenc esztendős balhátvéd, Varga Krisztián, valamint a huszonhét esztendős támadó, Angyal Norbert. A tapasztalt középpályás, Müller Zsolt a Nyírbátort, míg a szintén ezen a poszton bevethető, még csak tizennyolc éves Misák Sándor a Hajdúböszörményt erősítette.

Játékosmustra

A Balkány megyei első osztály csapatának nyári változásai

Távozott: Tóth Dániel (Debreceni EAC), Posta Norman (munkahelyi elfoglaltság miatt), Viscsák György (?), Bogdanovics Igor (abbahagyta), Potronai Márk (abbahagyta), Takács Ádám (?), Vajda Artúr (munkahelyi elfoglaltság miatt), Kállai Gábor (Nyírgyulaj), Tóth Zoltán (?), Lakatos Péter (Gyulaháza), Kiss Roland (Tiszalök), Ohár Román (Tállya?), Zagijev Vitalij (Hatvan?)

Érkezett: Szabó Milán (Ibrány), Vidoven Márk (Ibrány), Lakatos János (Apagy), Petruska Attila (Kótaj), Patalenszki József (FSV 06 Kölleda), Belényesi Miklós (Cigánd), Angyal Norbert (Cigánd), Varga Krisztián (Cigánd), Müller Zsolt (Nyírbátor), Misák Sándor (Hajdúböszörmény)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .