Messze vezetett Pankotai István útja. A Csengertől elköszönt futballista a Győr-Moson-Sopron megyei másodosztályban szereplő Koroncó színeiben folytatja pályafutását.

Pankotai István nagy útra indult: az ország másik végében folytatja Fotó: Kákos Dávid

Éppenséggel nem piskóta együttest erősít a jövőben a huszonöt éves védő: a Koroncó ugyanis a második helyen végzett a legutóbbi idényben. Ezúttal pedig a bajnoki cím megkaparintása a cél! Cseppet sem elhanyagolható tényező, hogy Pankotai István – egy esztendős fehérgyarmati kitérővel – nyolc szezont húzott le Csengerben, miközben az NB II-es szatmári futsalcsapatban is frontember volt.

Hogy miért határozott a gyökeresnek nevezhető fordulat mellett. Mondhatni magánügy, ugyanakkor „Panko” nem zárkózott el a válasz elől.

– A párommal közös életet kezdtünk és Győrre esett a választás, mivel nagyon tetszik nekünk ez a város, több lehetőség adódik, mint a keleti részen – indokolta döntését Pankotai István. – Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője segített próbajátékot szervezni, ezúton is köszönöm neki mindent. A futsalt is folytatni fogom, az viszont még nem dőlt el, hogy hol.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .