Olykor akkor is beüt a ménkű, amikor arra senki nem gondol. Gazdag Attila váratlanul távozott a vajai kispadról, a megyei másodosztályú egyesület vezetése pedig házon belüli megoldással orvosolta a problémát.

Összeállt az új vajai szakmai stáb és a csapat Fotó: tudósítónktól

Gazdag Attila a télen vette át az együttes irányítását, most pedig – információnk szerint – visszatért Petneházára, oda, ahol a vajai szerepvállalás előtt futballozott. A Nyírerdő csoport érdekelt vajaiak a legutóbbi szezon végén visszavonult frontembert, Kiss Attilát bízták meg az edzői poszt betöltésével, akinek munkáját a településhez erősen kötődő Nagy Lajos segíti – amikor éppen ideje engedi. Mindenki Lalija a nagyhalászi ificsapat mellett a frissen alakult Nagyhalász II. „üzemeltetéséből” is aktívan kiveszi részét, nem fog tehát unatkozni a közeljövőben.

Mindeközben a vajai játékoskeret is jónéhány változás történt, mindenesetre négy újonc harcba dobásával készülnek a bajnoki nyitányra.

Játékosmustra

A Vaja megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Vojtovics Sándor (munkahelyi elfoglaltság miatt), Palcsák Norbert (munkahelyi elfoglaltság miatt), Jónás Lajos (munkahelyi elfoglaltság miatt), Gazdag Attila (Petneháza), Kiss Attila (abbahagyta)

Érkezett: Pásztor János (Levelek), Lénárt Tibor (Biri), Zakor József (Nagydobos), Jávor Pál (Nyírkarász)

Készül a vajai csapat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .