Noha a mátészalkaiak mindmáig nehezen emésztik meg Somogyi Marcell és Simonka Richárd váratlan távozását, a szakmai stáb nem ér rá keseregni. Az illetékesek a tettek mezejére lépve három új játékos megszerzéséről adtak hírt.

A mátészalkaiak a védelmet erősítették Fotó: tudósítónktól

Imhol a friss információ: a huszonegy éves Papp Nándor, miként a huszonkét esztendős Szűcs Zoltán egyaránt védőként vethető be – mindketten a Hajdú-Bihar megyei első osztály előző szezonjában a negyedik helyet megcsípő Nyíradonytól érkeztek. Szűcsről annyit érdemes még megjegyezni, hogy az adonyi éra előtt a Tuzsért erősítette.

A szalkaiak egy régi-új kapust is soraikba szólítottak: Munkácsi Máté ősszel még bajnoki meccsen védett a szatmáriak színeiben, majd külföldön vállalt munkát, visszatérést követően áll ismét csatasorba.

Játékosmustra

A Mátészalka megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Tóth Péter (?), Barnucz Gergő (?), Lyáh Artúr (Vásárosnamény), Somogyi Marcell (Hajdúszoboszló), Simonka Richárd (Hajdúszoboszló)

Érkezett: Nagy Zoltán Imre (Fehérgyarmat), Munkácsi Máté (újrakezdte), Papp Nándor (Nyíradony), Szűcs Zoltán (Nyíradony)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .