Tállyán gyűlik a nyírségi haderő. Az NB III-as borsodi klub immár a harmadik egykori nyírbátori futballistával erősített.

Fenyőfalvi Csaba (balról) is követte két korábbi csapattársát Tállyára Fotó: magánarchívum

Szegedi Bence és Sárosi Máté után Fenyőfalvi Csaba is a Tállya játékosaként szerepel a következő bajnoki évadban. A huszonegy esztendős védekező középpályás is megegyezett a harmadik vonalbeli tagságát felkérésre megőrző egyesülettel, így ő a tizenkettedik bátori labdarúgó, aki a megszűnt klubtól távozva új csapatot talált magának.

Ehhez csak annyit, mivel testvére, Fenyőfalvi Dávid a Sényő-Carnifexben folytatja, akár testvérpárharc is kibontakozhat a felek őszi találkozóján.

Játékosmustra

A nyírbátori csapat eddig már távozott játékosai

Boros Dávid (Sényő-Carnifex), Terdik Zsolt, Tóth Máté (mindkettő Tiszaújváros), Pálinkás Gergő (Jászberény), Katona György (Füzesgyarmat), Vasas Gergő (Mándok), Scheibli Máté (Nyírgyulaj), Bagi Ákos (Nyírgyulaj), Kócs Ádám (Nyírgyulaj), Szegedi Bence (Tállya), Sárosi Máté (Tállya), Fenyőfalvi Csaba (Tállya)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .