Vágjunk mindjárt a közepébe! A kótaji futballcsapatnál forradalmi változások történtek a nyáron: Seregi Mihály ül ismét a kispadra, ugyanakkor a keret legveretesebb pályafutással bíró játékosa, Szatke Zoltán visszatért a Szparihoz!

Szatke Zoltán ismét a Szpari játékosa lesz Fotó: tudósítónktól

Az edzőváltásról már hírt adtunk: a távozott Gulácsi Zoltán után Seregi Mihály örökölte meg a tréneri titulust, aki korábban már irányította a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban szereplő együttest, amellyel bajnokságot is nyert. Az viszont egészen új fejlemény, hogy a csapat ötven éves, örökifjú védője, Szatke Zoltán is elköszönt és a frissen alakult, a megye háromban induló Nyíregyháza Spartacus II. színeiben folytatja! Azaz ismét aktív játékosa lesz a piros-kék klubnak, mint a régi szép időkben.

Mindemellett érkezőből sincs hiány Kótajban: csaknem egy csapatnyi futballistát igazolt a stáb.

Játékosmustra

A Kótaj megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Petruska Attila (Balkány), Fekete Botond (Kálmánháza), Korsoveczki Máté (Kálmánháza), Szatke Zoltán (Nyíregyháza Spartacus II.)

Érkezett: Szabó Zoltán (Sényő-Carnifex), Lukács Gábor (Kemecse), Kanócz Béla (Tarpa), Sárközi Dávid (Rakamaz), Verner Márk (Dombrád), Fabu Richárd (Dombrád), Tóth Norbert (Nyírlugos), Karacs Ádám (Filo SE), Haller Renátó (Filo SE)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .