A Csenger Futsal közösségi oldalán megjelent tájékoztatás szerint folytatja szereplését az NB II-ben a csengeri futsalcsapat. Mégpedig új szakmai stábbal, több korábbi frontember nélkül.

Ez a csengeri futsalcsapat már történelem, időközben többen távoztak már… Fotó: tudósítónktól

Szilágyi Sándor edző, de helyesebb úgy fogalmazni, eddigi mindenes nem vállal több szerepet, miként segítői, Győriné Rozika és Varga Valentin is elköszönt. Feladatkörüket Osváth Sándor és stábja veszi át a csapat élén, munkájukat az idén sportszervezés szakon diplomát szerző fiatalok Juhász Fruzsina és Szilágy Fruzsina segíti.

Ugyanakkor a játékoskeret két oszlopos tagja, a Győrbe költöző Pankotai István, illetve a – szintén a második vonalban induló – Nyírbátorhoz igazoló Mándi László, alias ML7 már nem lesz bevethető a következő szezonban. Ennek következményeként a legfontosabb teeendő, idézve a megjelent közleményből: a távozó játékosok helyére olyan játékosokat igazoljunk, akikkel folytatni tudjuk az elmúlt években megszokott szereplésünket és sikerüljön ötödik alkalommal is kivívni a felsőházi szereplés lehetőségét.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..