A Tisza-parti egylet nem szeretne befürödni a következő idényben. Eme szent ügy érdekében idejekorán, már június 29-én nekiveselkedett a felkészülésnek a Tiszalök.

A visszatérő Kiss Roland (balról) góljai sokat érhetnek a Tiszalök számára Fotó: Horváth László

A megyei másodosztályú futballcsapat az előző bajnoki évadban újoncként megkapaszkodott a Pannónia Zrt. csoportban, második „nekifutás” viszont még rázósabbnak ígérkezik – a kiesők számának jelentős növekedése miatt.

Éppen ezért iparkodott erősíteni a változatlanul Nagy Gábor irányításával hangoló együttes. Az egyik legnagyobb fogás az lenne, ha fél év elteltével visszatérne Kiss Roland, ami ugyancsak egy lehetséges verzió.

Játékosmustra

A Tiszalök megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Szombati Károly (abbahagyta), Magyar Gergely (abbahagyta), Kovács János (abbahagyta), Fábián Attila (abbahagyta)

Érkezett: Bacskai Attila (Ramocsaháza), Aszalós Martin (Nyírtelek), Ésik Zoltán (újrakezdte), Fodor Attila (újrakezdte), Kovács Lajos (újrakezdte), Lakatos Benjámin (Baktalórántháza), Palencsár Zoltán (Nyírtelek), Tomán Viktor (Nyírtelek), Kiss Roland (Balkány?)

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .