Megtörtént, ami az új szabályok miatt elodázhatatlanná vált: teljes szétválasztották a futball és futsal szakágat Nyírgyulajban.

A piros mezes nyírgyulajiak új megoldásra kényszerültek Fotó: Kákos Dávid

A megyei első osztályú nagypályás együttes keretéből heten – Opre Rajmund, Siska Gergő, Sánta János, Kántor Tamás, Orosz Dániel, Vass Ottó, Nagy Bence – kiváltak, ők a következő idényben csak és kizárólag az NB I-es gyulaji futsalcsapatban szerepelnek, mégpedig továbbra is Lovas Norbert irányításával. Hozzájuk csatlakozik Pallai Gábor kapus, Fekete Viktor, és az ukrán légiósok.

Mindez indokolttá tette – a változatlanul Lukács Tibor vezényelte – megye egyes gárda megerősítését, jelesül az öt új szerzemény igazolását. Így tizennyolc fő alkotja a gárdát, amely három ifistával egészül ki, akik „nagyokkal” végzik a felkészülést.

Játékosmustra

A Nyírgyulaj megyei első osztályú együttesének nyári változásai

Távozott: Lovas Márton (?), Opre Rajmund, Siska Gergő, Sánta János, Kántor Tamás, Orosz Dániel, Vass Ottó, Nagy Bence (valamennyien az NB I-es gyulaji futsalcsapathoz csatlakoztak)

Érkezett: Scheibli Máté (Nyírbátor), Bagi Ákos (Nyírbátor), Kócs Ádám (Nyírbátor), Kovács Gergő (Cigánd), Kállai Gábor (Balkány)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .