Eleddig a Nagyecsed volt az egyetlen megyei első osztályú futballcsapat, amelynek kerete „szűzen” vészelte át a nyári átigazolási időszakot.

Készül az Ecsed is, amely vasárnap hosszú útra indul Fotó: tudósítónktól

Mindez a múlté, a támadó Roszel Róbert ugyanis távozik a szatmári együttestől. Nagy valószínűséggel nem lesz több változás, vagyis összetart a bajnoki címvédő. Mégsem morzsolják unalmasan a napokat az ecsediek: egyrészt gyűrik az ipart – a felkészülést, másfelől a hét utolsó napján portyára indul Ádámszki Róbert brigádja.

– Vasárnap reggel hét órakor indulunk Magyarbólyra, több, mint ötszáz kilométeres út vár ránk – közölte Fodor András, a Nagyecsed nagy elnöke. Ehhez annyit, a magyarbólyi legénység a Baranya megyei harmadosztály szerepel. – Februárban ők látogattak hozzánk, akkor 7–0-ra nyertünk, most jön a jön a „visszavágó”.

Természetesen, a „vajaskenyértúra” mellett egyéb teeendők is várnak az Ecsedre.

– Egy kivétellel együtt marad a bajnokcsapat, a legújabb célunk pedig, hogy a Magyar Kupában nagyot domborítsunk, minél tovább szeretnénk menetelni. Annál is inkább, mert az Amatőr Kupára fáj a fogam, persze, a bajnokságot sem hanyagoljuk, ott is méltón kell szerepelnünk! – szögezte le Fodor András.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .