Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatósága által a 2019/20-as szezonban kiírt férfi felnőtt bajnoki osztályokba a tavalyinál több, összesen 120 csapat adta be a nevezését.

A Megyei Kupa-döntő résztvevői, vagyis az Ibrány és a Balkány ezúttal a bajnoki porondon találkozik majd Fotó: Csutkai Csaba

A 16 első osztályú és a 48 második ligás együttes mellett, a megye háromban idén 56 csapat méretteti meg magát. A másod és harmadosztályba jelentkezőket az igazgatóság versenybizottsága területi elv alapján osztotta be a csoportokba. A csoportbeosztást tegnap közöltük.

Örömteli, hogy újra van csapat Csengerújfaluban, Gávavencsellőn és Záhonyban, illetve hosszabb szünet után ismét vissza került a futballtérképre Porcsalma és Érpatak. Ugyanakkor a tavaly még megyei másodosztályban szereplő Tiszaszentmárton nem nevezett a 2019-2020-as bajnokságra, akárcsak a Lövőpetri, vagy a tavalyi szezon közben visszalépő DBFC, Mérk-Vállaj páros, valamint a 2018 nyarán nem induló Tiszakóród, Eperjeske duó sem. A megyei első és másodosztályú küzdelmek augusztus 10-11-én, míg a megyei harmadosztályú küzdelemsorozat augusztus 17-18-án rajtol.

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..