A megyei első osztályba felkérésre „berobbant” Kemecse számára nincs kecmec. A csapatnak meg kell feszülni a felkészülés során, hogy újoncként ne égjen meg a bajnokságban.

A kemecseiek is „nekiszaladtak” a felkészülésnek Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Más tészta, hogy Márton Péter együttese eleddig egyetlen friss szerzeményt vethet be, miközben már hat játékos „esett ki”. Aligha szükséges ecsetelni, hogy mindez közel sem végleges állapot, az erősítés érdekében akad még tennivaló. A meló viszont nem várhat, naná, hisz  a jó kondi az alapja mindennek.

– Elkezdődött a felkészülés és bár nem erre számítottam, tény, hogy egyáltalán nem kész csapattal. Két ember távozása meglehetősen hidegzuhanyként ért, az ő posztjaikra keresünk játékosokat, ezért még nem tudunk keretet hirdetni – taglalta az eddig történteket Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője.

Játékosmustra

A Kemecse megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Karkusz Anasztáz (?), Lukács Gábor (Kótaj), Szathmári Sándor (sérülés miatt), Szűcs Ferenc (Nyíregyháza Spartacus II.), Tudja Dávid (Nyíregyháza Spartacus II.), Petics György (Újfehértó)

Érkezett: Ruska Tamás (Sényő-Carnifex)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .