A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata már az első nyári edzőmeccsen sem lazázott: a megye egy legutóbbi ezüstérmesét, az Ibrányt fogadta.

A nagy találkozás: Imrő László (balról) és Fiumei Viktor (jobbról), vagyis a sényői edzőpáros fogja közre az Ibrányt irányító Kiss Tamást Fotó: tudósítónktól

A sényői együttesben az új szerzemények közül a kezdőben kapott helyet Boros Dávid és Varga József, míg Fenyőfalvi Dávid a Diósgyőr II. tizennyolc éves védekező középpályása próbajátékosként szerepelt. Az egyébként nyíregyházi nevelésű futballista sorsáról rövid időn belül dönt a szakmai stáb. A szünetben, illetve a második félidő elején csaknem teljes sort cserélt a házigazda, miközben az egyaránt Nyíregyházáról érkezett Kelecsényi Gábor és Tőkés Tibor, illetve a tizenhat esztendős, eleddig a Budapest Honvéd-MFA kötelékéhez tartozott Páll Zsombor is bemutatkozott. Mindhárom reménység a sényői felnőttcsapattal készül, mindazonáltal az utánpótlás együttesben fognak szerepelni a bajnoki mérkőzéseken. Kisebb sérülés miatt Lakatos László és Barcsay Márk kihagyta a találkozót, míg Márton András a jövő héttől végez teljes értékű munkát.

Ugyanakkor négy ifistával a soraiban lépett pályára az Ibrány, nem a levegőbe beszélt tehát a vezetőség, amikor megszellőztette, minél több fiatal tehetségnek igyekszik lehetőséget biztosítani a jövőben.

Edzőmeccs

Sényő-Carnifex–Ibrány 5–1 (2–0)

Sényő: Gagyi – Bernáth, Boros D., Klepács, Bodó G., Lizák B., Kristófi, Kapacina V., Varga J., Kapacina K., Fenyőfalvi. 2. félidő: Gazsi – Kelecsényi G., Fabu, Hadházi, Décsi, Ács Á., Lizák B., Anda, Páll Zs., Tőkés., Fenyőfalvi.

Ibrány: Kopasz J. – Szűcs I. (Gergely B.), Pócsi B., Boros I. (Kiss T.), Csáki J. (Listván D.), Pápa Sz. (Bakosi M.), Kovács G. (Farkas M.), Pápa S. (Majoros Á.), Somogyi T. (Somogyi M.), Nagy D. (Dobránszki M.), Bészély J. (Haburcsák K.).

Gól: Lizák B. 2, Varga J., Kristófi, Páll Zs., illetve Haburcsák K.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .