Három távozó, egy új szerzemény. Ez az, ami momentán biztosan állítható a Vásárosnaményról. Na meg az, hogy a megyei első osztályú futballcsapat is felvette a fonalat – elkezdte a felkészülést.

Lyáh Artúr a Vásárosnamény első nyári szerzeménye Fotó: facebook

Természetesen továbbra is Dudás Zoltán vezényletével, akinek olybá fest, lesz feladata. Példának okául a frissen érkezett mátészalkai Lyáh Artúr beépítésével: ha a művelet fele annyira sikeresnek bizonyul, mint ama híres-nevezetes Artúr király története – már nem járhatnak rosszul a beregiek. No és, persze a búcsúzók megüresedett helyét is be kell tölteni.

– Abban reménykedtünk, vagy fogalmazhatok úgy is, számunkra az lett volna az ideális, ha minél kevesebb változás történik a keretben, ez a jelek szerint nem valósult meg – közölte Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője. – Mindenesetre szeretnénk pótolni a távozó játékosokat, legalábbis megpróbáljuk. Dolgozni fogunk becsületesen és hét edzőmérkőzést játszunk, egyelőre ennyit tudok mondani.

Játékosmustra

A Vásárosnamény megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Ács Szabolcs (Fehérgyarmat), Fejes János (Tarpa), Nagy Miklós (Csenger)

Érkezett: Lyáh Artúr (Mátészalka)

Edzésben a Vásárosnamény (Videó: beregihírek.hu

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .