Nem volt éppen fáklyásmenet a Ramocsaháza tavaszi produkciója. Olyannyira nem, hogy a másodosztályú futballcsapat valamennyi bajnoki fellépését elbukta az elmúlt fél évben, így az utolsó helyre zuhanva fejezte be az idényt.

Bacskai Attila – úgymond – hazaigazol, a Tiszalökben folytatja Fotó: magánarchívum

A zárómeccs után Bacskai Attila játékos-edző lemondott, két szezon lehúzása után elhagyta a Ramocsaházát.

– Nem a csapat szereplése miatt döntöttem a távozás mellett – nyomatékosította Bacskai Attila. – A ramocsaházi labdarúgás nem az edzőért, nem is a játékosokért van, csak és kizárólag a szurkoló a lényeg. Ha ők nem érzik jól magukat nem ér semmit az egész. Persze, úgy nehéz felvidítani a drukkereket, ha folyamatosan csalódást okozunk, csak az nem mindegy, hogy hogyan. Minél hamarabb szerettem volna közölni a vezetőséggel és a csapattal is a döntésem, hogy időben tiszta vizet öntsünk a pohárba. Köszönöm mindenkinek az egész éves munkáját. Remélem nincs harag a ramocsaháziakban, én nagyon sok sikert kívánok nekik és az ott elő embereknek, nemcsak a sportban, a magánéletben is.

A huszonöt esztendős futballista nem teketóriázott, amikor a folytatás mikéntjéről határozott. A Tiszalököt választotta – nem véletlenül.

– Azt gondolom, eljött az ideje, hogy úgymond hazaigazoljak. Nagyon hamar sikerült dűlőre jutni Nagy Gábor edzővel, most először azt tettem, amit a szívem diktált, nem meditáltam semmin, szinte gondolkodás nélkül igent mondtam. Vártam, hogy újra felvehessem a tiszalöki mezt és remélem segíthetek a csapatnak céljai elérése érdekében.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .